Visa hela beskrivningen

Köp Uteleksaker online

När solen tittar fram och benen blir fulla av spring, är det dags att se över hemmalagret av uteleksaker. Under milda vårdagar och soliga sommardagar passar det bra att barnen är ute och leker så mycket som möjligt. Det är bra för deras hälsa och för din egen sinnesro! Om du har en egen trädgård kan du hos oss hitta stora uteleksaker som kommer locka hela kvarterets ungar till er “nöjespark”. Även familjer utan trädgård kan ha kul med uteleksaker, det mesta går dessutom att ta med till skogen, parken eller stranden. Ladda upp med olika spel för utomhusbruk, vattenleksaker och saker för utomhusaktiviteter. Och förresten, många av våra uteleksaker passar minst lika bra till vuxna som till barn!

Vattenleksaker – Har ni pool eller nära till stranden? Då kan vi rekommendera våra vattenleksaker som badmadrasser och badbollar. För alla som gillar att chillaxa är badmadrassen såklart ett måste. Flyt runt på vattnet med en drink i handen, eller ligg skönare på stranden om du tycker att sand är hårt. För alla busungar blir en badmadrass snabbt en flotte för skeppsbrutna eller en piratbåt. Ungarna kommer ligga i vattnet tills läpparna blir blå!

Samla trupperna för vattenkrig – Man kan aldrig bli för gammal för vattenkrig och de blir minst lika roliga om ni bara är två personer som en hel fotbollsklubb. I vårt sortiment av uteleksaker hittar ni flera versioner av tuffa vattenpistoler, de med extra lång pipa, extra vattendepå eller de extra små som kan användas vid blixtattacker!

Blåsa såpbubblor – En mycket uppskattad utomhusaktivitet är att blåsa såpbubblor. Visste du att såpbubblor även är en utmärkt aktivitet för att öva upp ditt barns talmotorik? Ja, om du använder den version där ni blåser bubblor med munnen förstås. Hos oss hittar du dessutom utomhusleksaker som skapar gigantiska bubblor och lätthanterliga såpbubbelpistoler.

Uteleksaker som uppmuntrar till aktivitet – Jättestudsmattor i alla ära, men alla har tyvärr inte så mycket utrymme för uteleksaker. Vi på Partykungen vill att alla ska kunna roa sig kungligt utomhus och har därför samlat ett gäng mindre utomhusleksaker som uppmuntrar till aktivitet. Du hittar prylar som styltor, bollar, hoppstyltor och uppblåsbara uteleksaker som enkelt kan förvaras inomhus för att plockas fram när ni ska ut och leka.

Gör er egen femkamp – Många av våra uteleksaker passar bra för tävlingar. Ni kan hitta på egna regler som är anpassade efter åldern på deltagarna. Låt er inspireras av utbudet och byt ut några klassiker som kast med stövel eller hoppa säck mot kast med gigantisk boll och hoppa hoppstylta.

Utomhusspel – Testa klassiska spel som golf och krocket i nya tappningar med våra roliga uteleksaker. Du hittar även racketspel eller liknande versioner som är lätta att ta med sig på utflykten.

Köp nya uteleksaker online så kan du enkelt välja ut de prylar som passar i er familj. Att gå in i en leksaksaffär med ha-galna små barn är en onödig stress som vi inte önskar vår värsta fiende! Så mycket skönare att fixa allt online och sedan överraska de där hemma med en sak i taget, om du visar upp allt samtidigt går nyhetens behag snart över.

Filter

Visar 22 produkter
castle