vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Utomhusspel

Ha kul med roliga utespel anpassade för utomhusbruk! Här har vi samlat ett stort sortiment av utomhusspel och aktiviteter som passar perfekt att spela i trädgården, i parken eller på stranden. En del spel passar hela familjen, andra spel passar vuxna och många är helt enkelt barnsligt roliga.

Det bästa av allt är att det nästan alltid passar bra att spela ett spel utomhus! Har du bjudit hem kompisarna på en grillkväll? Perfekt, dra igång kvällen med en omgång brännboll, kubb eller krocket. Det är ett härligt sätt att få igång en god stämning och den stämningen kommer att hålla i sig hela kvällen sedan. Det vågar vi lova! Anordnar du ett barnkalas i trädgården finns också många roliga utespel att välja mellan som uppskattas av barn. Prova till exempel ett kasta ring-spel eller att dansa limbo. Något som brukar bli mycket populärt hos barn är också vattenpistoler och vattenballonger. Allt med vatten är helt enkelt superkul när man är liten! Vad ska man hitta på för aktivitet på släktträffen då? Ja, det finns många utomhusspel som passar både stora och små. Vad sägs om yatzy i ett jätteformat till exempel? Eller ett gigantiskt plockepinn eller dragkamp? Tänk att se hela släkten från gammelfarfar till minsta barnbarnet kämpa om att få ett rep på rätt sida om markeringen. Ett lugnare utespel, men som fortfarande är lika roligt, är boule. Det brukar särskilt uppskattas av de som är lite äldre.

Är ni på väg till stranden har vi också många spelalternativ att välja mellan. Uppblåsbar utomhusbowling är faktiskt inte så dumt. Perfekt att ta fram när ungarna tröttnat på att bada och vill hitta på något roligt. Strandpingis och strandtennis är klassiska spel som passar alla och som alltid är lika roligt. Utmana varandra och gör en liten turnering. Vem vet, kanske får ni med er sällskapet på strandfilten bredvid och snart har ni engagerat hela stranden i tävlingen.

Oavsett om du plockar fram ett utespel på grillkvällen, barnkalaset, släktträffen, strandutflykten eller vid något annat tillfälle är det roligt att ha ett pris redo för den som vinner. Det behöver inte vara något stort och dyrt. Det kan räcka med en flaska med något gott att dricka, en chokladask eller att få välja vilken glass man vill i glasskiosken på stranden. Ett annat alternativ är att förloraren får priset, men då ska det så klart inte vara ett bra pris. Det kan till exempel vara att diska efter middagen, springa tre varv runt huset eller bjuda vinnaren på en fika.

Nu hoppas vi att du har blivit riktigt inspirerad och bara längtar till sommaren när det är dags att plocka fram alla roliga utomhusspel. Beställ utomhusspel enkelt hos oss på Partykungen! Vi erbjuder alltid snabb frakt! Och när du ändå köper ett nytt utespel till dig själv kan du också passa på att köpa ett till bästa vännen också. Utespel är alltid en uppskattad present. Oavsett vilket utomhusspel du väljer kommer du att ha roligt – för det har man nämligen alltid med prylar från Partykungen!
Läs mer