cornhole-spel-88200-1
cornhole-spel-88200-2
cornhole-spel-88200-3

Cornhole Toss Trädgårdsspel

599 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

 • Sissel
  för 2 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Artig og morsomt familie spill
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Cornhole: spelet alla spelar utan att riktigt veta varför. Kanske för att det blivit en trend? Eller för att vara lika coola som amerikanarna? Hur som helst så kan du öva på din pricksäkerhet i detta skojsiga spel som du kan spela en varm sommarkväll ute i trädgården med hela familjen! 

Cornhole Toss Trädgårdsspel inkluderar ett komplett kit för att spela detta roliga spel. Spelet går ut på att sikta mot motståndarens brädhål med de röda eller blå påsarna. Spelarna kastar sina påsar i tur och ordning och den första som lägger alla sina påsar i hålet vinner spelet. De två brädorna måste vara placerade 8 meter från varandra och spelarna måste göra sitt kast bakom sin bräda.

 • Material: PVC, nylon och polyester
 • Inkl. 2x Cornholebrädor, 4x röda ärtpåsar, 4x blåa ärtpåsar och en väska
 • Längd: 90 cm
 • Bredd: 60 cm
 • Mått hål: 32 cm i omkrets
 • Inkl. Instruktioner