vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Vattenlek

Det finns nog inget som symboliserar sommar så mycket som vattenlek. När det äntligen börjar bli varmt nog att plumsa i det blå brukar vattenleksaker vara bland det första som åker ner i strandväskan. Men vattenlek går hem alla tider på året. Med några vattenleksaker till hands blir det precis lika kul att plaska omkring i ett litet badkar eller en inomhuspool som i en sjö eller det stora vida havet.

Partykungen älskar vattenlek och har givetvis pumpat lagret fullt med uppblåsbara badleksaker för både stora och små. Här hittar du badbollar, simfötter, snorkelset, vattenspel och luftmadrasser i allsköns former. Guppa runt på en gigantisk badanka, en flamingo, lama, krokodil, enhörning, motorcykel, pizzaslice, munk, cupcake eller en egen liten ö, komplett med en vajande palm!

Vår kategori för vattenlek är ingenting för badkrukor, men vi har även armpuffar, badringar och andra simhjälpmedel för den som behöver. Och vill du inte hoppa i plurret finns vattenballonger, vattenpistoler, splashspel och massor av roliga strand- och vattenleksaker att roa dig med på ”torra” land.

Vi har även uppblåsbara pooler och flottar i olika storlekar, liksom gummibåtar, härliga loungeset, Beer Pong-madrasser, flytande LED-ljus, uppblåsbara dryckeshållare, vattentäta högtalare, vattenrutschbanor, barnpooler och maffiga vattenland med allt i ett. Beställ enkelt online och komplettera gärna med en elpump för smidig uppblåsning av dina badleksaker!
Läs mer