vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Midsommar Midsommarlekar & Spel

Midsommarlekar & Spel

Man kan inte bara dricka nubbe, käka senapssill, hoppa runt som en groda runt en midsommarstång och sjunga visor hela midsommarafton – man måste ju spela lite spel också! Femkamp, tipspromenad, beer pong, kubb eller limbo – här hittar du ALLA lekar till midsommarfirandet!

Roliga midsommarlekar för hela ligan - barn som vuxna


Vi har alla sorters spel och lekar för både inomhus- och utomhusbruk, midsommarlekar för barn, midsommarlekar för vuxna och givetvis spel för hela familjen. Från traditionella lekar som säcklöpning och stövelkastning till mer moderna favoriter som beer pong och kubb – här hittar du garanterat något som får alla att skratta och ha roligt under midsommarfirandet!

Spel som passar perfekt till midsommarfiranden och femkampen


Tänk dig att du, farfar och farmor ska spela lite spel i väntan på midsommardansen, då kanske inte Beer Pong passar så bra, men däremot kubb? Kubb är liksom ett spel hela världen kan, även om de inte vet om att de kan det. Just det spelet är ett exemplariskt utomhusspel som passar superbra till midsommarfirandet!

Utforska en värld av roliga spel och utmaningar till midsommar


Varför inte bjuda den där snygga tjejen eller killen på en match i ett gigantiskt plockepinn? Eller varför inte utmana mamma och pappa på ett stycke limbo? Både spelen och möjligheterna är oändliga på midsommar, så varför inte köra full rulle och köpa hem ett par riktigt roliga spel till både inomhus- och utomhusbruk från oss? Vi lovar, det kommer bli grymt roligt!

Väl midsommarlekar beroende på tillfälle


Du hittar också lite mer "vuxna" lekar och spel hos oss där bland annat midsommarlekar vuxna som Beer Pong, Kasta Snopp och många fler är inräknade. Detta är förmodligen inga spel som minderåriga ska spela, men just därför kan du köpa både ett plockepinn att spela under dagen med barnen och ett Beer Pong till kvällen med de vuxna?

Väga upptäcka något nytt denna midsommar!


När du bläddrar i denna midsommarkategori får du också många roliga tips och idéer på spel du kan spela under midsommar. Vem vet, du kanske hittar på några nya lekar för vuxna, några nya lekar för barn eller lekar för hela familjen? Många av spelen vi har i vår spelkategori funkar till midsommarlekar barn, som en aktivitets­höjare, som festspel eller till barnkalas om man så vill det!

Skapa oförglömliga minnen med våra roliga midsommarlekar!


Välkommen in till oss för att hitta det bästa eller DE bästa spelen för dig och midsommarligan! Med våra roliga midsommarlekar och spel är du garanterad att skapa minnen för livet. Här finns roliga, svåra och koncentrationskrävande spel för hela familjen, alltså för både vuxna, barn, gamlingar och medelåldersmänniskor. Vi har många roliga festspel, inomhusspel, utomhusspel, typiska midsommarlekar och spel som kan användas till femkamp midsommar!
Köp dina midsommarspel online hos oss – snabbt, billigt och enkelt!
Läs mer
219 träffar