Hem
Teman Högtider Midsommar Midsommarlekar & Spel

Midsommarlekar & Spel

Man kan inte bara dricka nubbe, käka senapssill, hoppa runt som en groda runt en midsommarstång och sjunga visor hela midsommarafton – man måste spela lite spel också, javisst! Femkamp, tipspromenad, beer pong, kubb eller limbo – här hittar du ALLA lekar till midsommarfirandet!

Roliga midsommarlekar för hela ligan - barn som vuxna


Hos oss hittar du alla sorters spel och lekar för både inomhus- och utomhusbruk, spel för barn, spel för vuxna och spel för hela familjen. Här hittar du välkända och superroliga spel som exempelvis limbo, kubb, kasta ring, crocket, yatzy och horseshoe! Vi har helt enkelt samlat de allra bästa spelen för hela ligan!

Spel som passar perfekt till midsommarfirandet och femkampen!


Tänk dig att du, farfar och farmor skall spela lite spel i väntan på midsommardansen, tja då kanske inte Beer Pong passar så bra, men däremot kubb? Kubb är liksom ett spel hela världen kan även om de inte vet om att de kan det. Just det spelet är ett exemplariskt utomhusspel som passar superbra till midsommarfirandet!

Utforska en värld av roliga spel och utmaningar


Varför inte bjuda den där snygga tjejen eller killen på en match i ett gigantiskt plockepinn? Eller varför inte utmana mamma och pappa på ett stycke limbo? Javisst, både spelen och möjligheterna är oändliga på midsommar, så varför inte köra full rulle och köpa hem ett par riktigt roliga spel till både inomhus- och utomhusbruk från oss? Vi lovar, det kommer bli grymt roligt!

Välj lek och spel beroende på tillfälle


Du hittar också lite mer "vuxna" lekar och spel hos oss där bland annat Beer Pong, Kasta Snopp och många fler är inräknade. Detta är förmodligen inga spel som minderåriga skall spela, men just därför kan du köpa både ett plockepinn att spela under dagen med barnen och ett Beer Pong till kvällen med de vuxna?

Våga upptäcka något nytt!


När du bläddrar i denna midsommarkategori får du också många roliga tips och idéer på spel du kan spela under midsommar. Vem vet, du kanske hittar på några nya lekar för vuxna, några nya lekar för barn eller lekar för hela familjen? Många av spelen vi har i vår spelkategori funkar till femkamp, som en aktivitekshöjare (dvs roliga aktiviteter), som festspel eller till barnkalas om man så vill det!

Välkommen till oss för att hitta dina favoritspel!


Välkommen in till oss för att hitta det bästa eller DE bästa spelen för dig och midsommarligan! Här finns roliga, svåra och koncentrationskrävande spel för hela familjen, alltså för både vuxna, barn, gamlingar och medelåldersmänniskor. Vi har många roliga festspel, inomhusspel, utomhusspel, typiska midsommarlekar och spel som kan användas till 5-kampen!

Köp dina midsommarspel online hos oss – snabbt, billigt och enkelt!
Läs mer