vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Midsommar

Sjätte juni i all ära - men det finns få tillställningar och högtider då svenskarna firar den svenska sommaren och landet lika mycket som på midsommar. Vi på partykungen har sytt ihop en blomstrande kategori för att se till att du ska kunna anordna ett midsommarfirande som kommer sätta ribban för alla efterföljande midsommarfester! Från servetter till engångstallrikar, ballonger och flaggor till snapsglas och sällskapsspel - vi kallas inte för Partykungen för intet. För dem som inte vill ha en blomsterkrans i håret erbjuder vi huvudbonader av alla de slag för att sätta pricken över i:et. De mer barnförbjudna, nödvändiga tillbehören som krävs för att fira den hedniska högtiden med bravur finner ni också här.

Vi har ALLT till årets midsommarfest!


Vi på Partykungen är givetvis stora fans av högtiden midsommar, vilket inte är så konstigt med tanke på hur mycket midsommarprylar vi faktiskt har i lager. Våra inköpare har lagt ner mycket (fri) tid på att ta in det mest relevanta, det absolut snyggaste och de mest högkvalitativa produkterna du kan tänka dig inför midsommar. Hos oss hittar du inte bara midsommarkläder och accessoarer, här hittar du också väldigt passande dukning med motiv av både blommor och den svenska flaggan, midsommarkransar i alla slag, vackra dekorationer som pryder både inom- och utomhus, roliga och passande spel, sånghäften och mycket mer! Det spelar med andra ord ingen roll om du är ute efter snapsglas eller kransar – vi har det!

Hitta inspiration till midsommarfirandet


Om det är du som fått äran att styra upp midsommarfirandet med vänner och familj... gratulerar! Och oroa dig inte, vi hjälper dig med allt! Hos oss får du bra tips på hur du kan dekorera, tips på hur man dukar det 2024 års bästa midsommarbord, vilka sånger som skall sjungas på kvällen och mycket mer! Det enda du behöver göra är att kika igenom någon av alla våra midsommarkategorier och klicka hem det du är ute efter! Om någonting skulle vara oklart – hör av dig till vår kundtjänst!

Handla dina midsommarprylar hos oss!


Välkommen in till oss för att handla alla dina midsommarprylar! Vi har ett gigantiskt sortiment med allt du kan tänkas behöva. Handla snabbt, smidigt och enkelt hos oss. Vi lovar att du kommer göra midsommar 2024 till en minnesvärd upplevelse för resten av livet!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier

741 träffar