Midsommarkransar

Midsommar, dagen då alla svenskar dansar runt en knepig stång, äter gammal fisk och dundrar i sig onödigt mycket potatis. Detta är en så kallad "helig" dag i den svenska historian och firas av i princip alla. Midsommar är en betydelsefull dag som är riktigt rolig att fira, inte bara för maten utan för allt umgänge också! Midsommardagen är helt enkelt en bra dag i svenskens liv!

Men, du äter inte bara konstig mat och dansar runt en knepig stång, du klär dig också lite annorlunda! Sedan urminnes tid klär sig det kvinnliga könet gärna i en vit klänning med blombroderier. Herren klär sig snyggt i antingen den svenska folkdräkten eller i enkel vit skjorta. Detta följs inte superbra idag, men finklädd är man iallafall! Men vad alla har gemensamt – oavsett kön – är att man bär en midsommarkrans. Midsommarkransen är ett svenskt påfund (skulle vi vilja påstå) som består av ett typ av pannband med blommor som dekorerar det. Många gör sina egna midsommarkransar, men på senare tid är det också många som köper dem.

Vi vet, eftersom att vi också är svenskar, att midsommarkransar inte är helt enkla att göra själv, just därför valde vi att skaffa ett litet sortiment av midsommarkransar som redan är färdiggjorda. Det betyder helt enkelt att allt du behöver göra är att beställa så många kransar du vill ha, sedan sätter du på dig den bara. Hos oss finns en hel drös med midsommarkransar i olika färger, storlekar, motiv och utseenden. Vissa är till och med handgjorda!

Är du lite mer av en partyprinsessa eller partyprins? Här hittar du LED-kransar som blinkar i olika färger! Här finns också traditionella kransar i enkel vit färg, men också i olika somriga färger som exempelvis röd, vit, orange, gul, blå etc. Vissa av våra kransar till midsommar är också dekorerade med sidenband för att ge en lite extra somrig och svensk touch.

Här finns helt enkelt alla typer av midsommarkransar, för både barn och vuxna, för henne och för honom. Som du redan vet är midsommarkransen ett måste, så gör det enkelt för dig i år – köp en midsommarkrans hos oss och slipp skapa en egen.

Välkommen in till oss för att köpa just din personliga midsommarkrans – snabbt, billigt och enkelt online hos Partykungen!
Läs mer