Midsommarkransar

Midsommar, dagen då alla svenskar dansar runt en knepig stång, äter gammal fisk och dundrar i sig onödigt mycket färskpotatis. Detta är en så kallad "helig" dag i den svenska historian och firas av i princip alla, och gemensamt för alla firanden är att huvuden skall kläs i en vacker blomsterkrans. Men hur binder man egentligen en krans och hur snabbt vissnar den? Ta en kik i vårt sortiment och fynda bland hundratals redan färdiga kransar!

Hos oss kan du köpa årets midsommarkrans


För bortsett från alla dekorationer och svenska folkdräkter som man (givetvis) bär på midsommarfirandet, anser vi att blomsterkransen är att yttersta vikt. Midsommarkransar är inte bara en tradition, de är också ett fantastiskt sätt att skapa en festlig känsla under midsommarfirandet. Hos Partykungen hittar du därför ett brett utbud av vackra och unika midsommarkransar som kommer att sätta pricken över i:et på din festliga outfit!

Färdiga midsommarkransar av plast - en enkel & smidig lösning


Vi vet, eftersom att vi också är svenskar, att midsommarkransar inte är helt enkla att göra själv, just därför valde vi att skaffa ett litet sortiment av midsommarkransar som redan är färdiggjorda. Det betyder helt enkelt att allt du behöver göra är att beställa så många kransar du vill ha, sedan sätter du på dig den bara. Hos oss finns en hel drös med midsommarkransar i olika färger, storlekar, motiv och utseenden. Vissa är till och med handgjorda!

Variation och stil - blomsterkrans eller diadem?


Är du lite mer av en partyprinsessa eller partyprins? Här hittar du LED-kransar som blinkar i olika färger! Här finns också traditionella kransar i enkel vit färg, men också i olika somriga färger som exempelvis röd, vit, orange, gul, blå etc. Vissa av våra kransar till midsommar är också dekorerade med sidenband för att ge en lite extra somrig och svensk touch. Missa heller inte att vi har mängder av snygga diadem klädda i blommor som passar alldeles utmärkt till midsommarfirandet - själva kransen är inte ett tvång!

Beställ din personliga midsommarkrans hos oss!


Här finns helt enkelt alla typer av midsommarkransar, för både barn och vuxna, för henne och för honom. Som du redan vet är midsommarkransen ett måste, så gör det enkelt för dig i år – köp en midsommarkrans hos oss och slipp skapa en egen.

Välkommen in till oss för att köpa just din personliga midsommarkrans – snabbt, billigt och enkelt online hos Partykungen!
Läs mer