Hem
Teman Högtider Midsommar Snapsvisor & Sånghäften Midsommar

Snapsvisor & Sånghäften Midsommar

Ingen midsommar utan sång och tjo! Dukningen, dansen och allt det andra är givetvis viktig, men en nubbe och lite sång på kvällen måste väl ändå vara höjdpunkten på hela midsommarfirandet! Gör det enkelt för dig själv – köp hem ett gäng häften så slipper alla sitter och googla fram låten eller låtarna ni skall sjunga.

Roliga snapsvisor från färdiga sånghäften


Hos oss på Partykungen hittar du snapsvisorna och sånghäftena till midsommarfesten på stört. Vi har samlat ihop de mest relevanta sångerna på ett och samma häfte du sedan kan dela ut till folket. Detta gör att ingen kan skylla ifrån sig på typ: "Määeeee, ja hittar det inte.. sjung ni".

Klassiska midsommar-snapsvisor och sångfavoriter


I våra snapsvisor och sånghäften för midsommar hittar du välkända låtar så som: Mera brännvin, Helan går, Festen kan börja, Ingmar Bergmans snapsvisa och många, många fler. Som vi sa tidigare, ingen midsommar utan snapsvisor!

Köp dina sånghäften online hos oss!


Köp dina snapsvisor och sånghäften till midsommarfesten 2024 online hos oss på Partykungen! För med endast ett par få enkla klick slipper du spendera hela förmiddagen med att googla ihjäl dig efter visor - och vem föredrar inte det? Välkommen att köpa dina sånghäften hos oss på Partykungen!
Läs mer
3 träffar