vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Midsommardukning

Vankas det midsommarfirande som heter duga? Vad kul! Det blir ju ett j*kla kalas, om man säger så, och då behöver man givetvis lite dukningstillbehör. Låt oss på Partykungen hjälpa dig med alla dina dukningsproblem! Vi har många tips och tricks på hur du får till den absolut bästa midsommardukningen som går att göra!

Tips & inspiration för den perfekta midsommardukningen


Tänker vi klassisk svensk midsommardukning i blågult med jordgubbar och svenska flaggan som bordsdekorationer? Eller funderar vi kanske på ett mer bohemiskt tema med vackra detaljer i spets och rustika ljusstakar? Hur man än tänkt sig dekorera det färskpotatis- och sillfyllda bordet kan vi lova att partykungen har förberett för just ditt tema. Varför inte börja med en vit bordsduk och låta ett gäng av våra många roliga detaljer bli inspirationen för just ditt personliga tema?

Anpassa dukningen efter antalet gäster


Är det närmare 20 personer som kommer över på mat? Då gäller det att vara förberedd på mycket, inte bara maten, dekorationerna och sånghäftena, utan också med dukning. Man kan väl inte käka midsommarmiddag på vanligt porslin? Inte om man vill diska hela natten lång! Hos oss finner du ett gigantiskt sortiment av just dukningsprylar, engångstallrikar, engångsmuggar, engångsbestick och alla tillbehör för midsommarfirandet!

Mer än bara blå-gult - skapa en fin midsommardukning!


För visst är det tradition att samlas runt den svenska fanan under midsommarfirandet, men det betyder inte att allt måste vara antingen blått eller gult. Har du exempelvis funderat på att duka upp inomhus eller utomhus i trädgården och låta de naturliga dekorationerna och detaljerna få stå i centrum? Då föreslår vi att du använder alltfler gröna, beiga och mjuka toner i ditt dukningsupplägg. Vi har eleganta bordslöpare i alla möjliga färger, serveringsfat och underlägg i trä, lövgirlanger, plastblommor, vasar för dina sommarblommor och allt däremellan för att skapa ett tema som känns lika högtidligt som naturligt "somrigt". Så var inte orolig! Har du svårt att bestämma dig för en klassisk eller en nytänkande dukning med exempelvis rosa som tema har vi ALLT du behöver. Här är det endast fantasin som sätter gränserna!

Duka upp för midsommarfirande med Partykungen!


Här hittar du alla tallrikar, bordsdukar, bestick, blågula servetter och allt däremellan som du kan tänkas behöva för att kunna bjuda gästerna på jordgubbar, sill, potatis, snaps och allt som hör midsommar till. Ta en kik i vårt fantastiska sortiment och se till att din fest får så många komplimanger som den faktiskt förtjänar.

Välkommen!
Läs mer