Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Bubbelballong Happy Birthday Rosa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Är du också trött på platta, tråkiga ballonger? Med denna bubbelballong kan du fira födelsedag eller andra festligheter med lite mera partystämning. Den kulformade ballongen garanterar festatmosfär vid alla tillfällen då du vill fira lite extra, oavsett om det är din egen födelsedag, ett barnkalas eller din hunds bemärkelsedag.

Bubbelballong Happy Birthday Rosa är en rosa plastballong som dekoreras av texten "Happy Birthday" och har motiv av stjärnor. Den mäter 56 cm och kan fyllas med luft eller helium. Med helium har den en flygtid på upp till två veckor. Ballongen kräver ungefär lika mycket helium som 2-3 stycken vanliga latexballonger á 25-30 cm stora.

Säljes styckvis

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54590 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle