Visa större bild

Burning Zombie Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
299 kr 499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Den här zombien var så sugen på människokött att den vandrade genom eld för att få det! Vi vet inte hur det gick för människan vid eldsvådan men zombien blev riktigt illa tilltygad i alla fall. Skräm polarna ordentligt genom att ta på dig denna asballa zombiekostym, med uppbrunnet ansikte, snuskigt långa fingrar och en blottad, sönderruttnad bröstkorg! Det kommer att bli en succé! 

Burning Zombie Maskeraddräkt inkluderar en mask som träs över huvudet med hjälp av en huva som sitter fast i ansiktet. Ansiktet på masken är tillverkat i tunn gummi, har hål för ögonen och ser ut som ett brännskadat zombieansikte med uppbrunnen näsa och överläpp. Tungan sticker ut och tandköttet blöder. Den övre delen av ansiktet är täckt av ett svart tyg som går att se igenom. Det svarta tyget hänger över huvudet och ner över ryggen och bröstet i trasor. En vid svart- och sotfärgad överdel med små hål här och där, olika långa söndertrasade ärmar och trasig effekt nertill, ett par byxor i samma stuk följer också med!
På framsidan av tröjan sitter en protes i mjuk gummi föreställandes ruttna revben och över hänger svarta tygtrasor i olika längder. Nacken har en öppning som stängs med kardborreband för lättare påklädning. Tunna, svarta handskar med extra utstickande fingrar i olika längder. Fingertopparna är stoppade med ett mjukt material. Skor ingår ej.

Storlek: One size (vuxen).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Tobias för 4 år sedan
    Varmt svårt att andas fick klippa upp ett hål. Samt att bröst plattan var för hård.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27785 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle