candyshot-hallonpassion-1

Candyshot Hallon/Passion

59 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Felicia
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Har inte smakat eftersom det var en present, men har tidigare provat två andra smaker från samma märke - polkagris och pigge linus. Båda var jättegoda! Karamellerna löser upp sig enkelt och snabbt i spriten, tog inte mer än 30-60 minuter innan allt var upplöst.
  9 av 10 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Emelie
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Blanda ej med bara sprit, blir riktigt starkt. Blanda gärna i lite läsk tillsammans med sprit, då blir den säkert kanon!
  5 av 7 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • LENA
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Hoppas den blir god:)!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Har du en förkärlek för söta små hallon och syrliga, exotiska passionsfrukter? Tänk dig då den ljuvliga smaken som uppstår om dessa två delikatesser blandas tillsammans med en spritdryck och skapar en färgstark godisshot! Det är precis vad som händer om du införskaffar den här flaskan med gobitar i, kompletterar med valfri spritsort och följer instruktionerna. Perfekt som en extra lyxig drink att bjuda gästerna på!

Candyshot Hallon/Passion är en 50cl flaska med hallon- och passionsfruktkarameller i botten. Flaskan fylls med valfri spritdryck och blandningen är redo att avnjutas när karamellerna har lösts upp.

Ingredienser: Socker, ättika, glykossirap, syra (citronsyra), aromer (hallon/passionsfrukts extrakt), karmin (E120). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.