Champion

Champion är ett gediget svenskt företag som började tillverka förstärkare och komponenter till dessa redan på 1930-talet. Idag ägs varumärket av Order Nordic AB och sortimentet har utökats med mängder av smarta teknikprylar, köksutrustning och hemelektronik. I produktportföljen finns numera allt från mobilskal, trådlösa hörlurar, högtalare, TV-apparater och datatillbehör till vattenkokare, massageapparater, hushållsassistenter och dammsugare. Champion satsar hårt på funktionaliteten och fokus ligger på att ta fram lättanvända och smidiga hushållsprodukter som förenklar vardagssysslorna. Företaget prioriterar design, kvalitet och trygghet i alla led och genomför hela tiden noggranna kontroller för att säkerställa att alla elektriska och elektroniska prylar uppfyller gällande lagar och säkerhetskrav. Samtliga Champion-produkter är även CE-märkta och testade i enlighet med den europeiska REACH-förordningen. De innehåller alltså inga farliga kemikalier eller SVHC-ämnen, vilket kan vara skönt att veta.

Champion vill erbjuda ett heltäckande utbud av säkra, funktionella och väldesignade kvalitetsprodukter som passar alla situationer och tillfällen i det moderna skandinaviska hemmet. Produkter som förgyller livet och gör det lättare och roligare att umgås och upptäcka nya spännande saker tillsammans. Och som tristessens ständiga bekämpare är det är något vi på Partykungen står bakom till hundra procent, så självklart har vi sett till att ta in massor av smarta Champion-prylar i webbutiken. Här kan du botanisera bland allt från chokladfontäner, donut makers, våffeljärn, glass- och ismaskiner till praktiska steamers, popcorn- och sockervaddsmaskiner, salt- och pepparkvarnar, eldosor, skarvsladdar, mobiltillbehör och mycket mer! Perfekta presenter både till dig själv och andra!

Med Champion kan du fixa måltider som lyfter både vardag, fest och fritid. Märkets smarta köksprodukter gör det lika enkelt att sno ihop snabba frukostar, kvicka mellanmål, enkla vardagsluncher, picknickutflykter och opretentiösa fikaträffar som maxat fredagsmys, lekfulla barnkalas, långa härliga helgbruncher, imponerande finmiddagar, läckra grillpartyn, drinkmingel, rejäla högtidsbufféer och hejdundrande födelsedagsfester. Bjud in vännerna till en mysig filmkväll och njut av varma, nypoppade popcorn i äkta biografstil direkt från din egen snygga retro-popcornmaskin. Ordna nyårspartaj och kyl champagnen på en bädd av is från din egen coola ismaskin eller servera hemmasnickrade snacks och iskalla välkomstdrinkar på grillfesten. Avsluta middagsbjudningen med en hemmagjord glassdessert serverad i egentillverkade våffelskålar eller imponera på gästerna med en pampig chokladfontän och smaskiga marshmallows- eller fruktspett att doppa däri. Sväng ihop en lyxfrukost för champions och ge älsklingen ett härligt uppvaknande på alla hjärtans dag med kaffe och nygräddade belgiska våfflor på sängen. Duka upp till födelsedagsfest eller gofika med hemmagjorda munkar från din egen donut maker eller fixa världens bästa barnkalas och överraska ungarna med hemmagjord glass, popcorn och fluffig sockervadd från den egna sockervaddsmaskinen.

Med Champions portabla steamer kan du snygga till både festutstyrseln och dekoren på ett kick och stryka allt från maskeradkläder, skjortor och klänningar till gardiner och draperier direkt där de hänger. Och med märkets gesvinta skaftdammsugare går det som en dans att städa upp röran efter festen. Champion har massor av trådlösa gadgets i sortimentet, men med deras praktiska grendosor och skarvkablar kan du även förlänga sladdarna till dina stationära elprylar så att de räcker precis dit du behöver dem.

Hos Partykungen kan du shoppa loss bland mängder av snygga och praktiska hushållsmaskiner, köksapparater och smarta teknikattiraljer från Champion – alltid till suveräna priser och med snabba leveranser!
Läs mer