Till toppen
Visa större bild

Charlie Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 25
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Charlie Chaplin, även känd som världens första riktiga skådespelare. Hans filmer har funnits i många generationer och tyvärr finns ingen av hans filmer att se i färg. Nu kan du efterlikna Charlie på en mäktigt sätt med hjälp av denna högkvalitativa mask från Greyland Film. Masken är handskulpterad och gjord i tunt latex för en så verklighetstrogen känsla som möjligt! Det finns inga masker som kan mäta sig mot denna i kvalitet och utseende, sen är det ju faktiskt legenden Charlie den efterliknar och det är ju riktigt mäktigt!

Charlie Greyland Film Mask är en otroligt högkvalitativ och snygg mask som efterliknar skådespelaren Charlie Chaplin. Masken är producerad i tunt latexmaterial så att den ska kunna sitta över ditt ansikte utan att du ska behöva ta av dig den under kvällen. Den har utskurna hål för ögon/näsa/mun vilket gör det ännu mer verkligt, sen kan du även äta och dricka ur den också. Detta är maskernas mask utan tvekan och vi vill garantera dig om att priset för snyggast halloweenoutfit går till dig! Självklart är hatten och mustaschen på! 

Tips: Känner du att masken sitter tight runt ögon/näsa/mun gör du enkelt lite större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt. 

Fakta om Charlie Greyland Film Mask:
  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Motiv: Charlie Chaplin
  • Är du allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig starkt från att använda denna mask!

Notera
: Modellen använder latex runt halsen för ännu mer verklighetskänsla! 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46270 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle