vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA Leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
chili-klaus-grillkrydda-sweet-scorpion-grill-mix-96135-1

Chili Klaus Grillmix Sweet Scorpion Grill Mix

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

79,90 kr

75 gram

I lager (9 st)
Han har gjort det igen! Chili Klaus har ännu en gång vevat ihop en fantastisk grillmix till din nästa grillkväll. Och just denna variant är både spicy och söt, som gör den extra smakrik och inte bara stark-stark liksom. Med den populära Trinidad Scorpion Chili som stjärnan i grillmixen gör att den landar på vindstyrka 7 på Chili Klaus vindstyrkeskala. Ett givet val för dig som älskar hett och kryddigt helt enkelt!

Chili Klaus Grillmix Sweet Scorpion Grill Mix är en söt och stark grillmix som innehåller Trinidad Scorpion Chili för hetta, samt tomat, lök och socker som ger den en touch av sötma. Galet god! Passar såklart för allt som kan läggas på grillen, men lite extra bra för just nötkött och kyckling.

  • Vikt: 75 gram
  • Vindstyrka (hetta): 7/15

Ingredienser: Socker, salt, tomatpulver, kryddor (paprika, rökt paprika, vitlök), kryddörter (persilja), lök; 0,5 % chili (Trinidad Scorpion), citronextrakt, kryddextrakt.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Art.nr 96135-1

Näringsdeklaration

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar