vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Cirkusfest

Håller du på att planera ett kalas med cirkustema? Vad roligt! Här kan du hitta massor av roliga prylar till ett cirkuskalas. Vi har maskeraddräkter, festdekorationer och allt du behöver för att duka upp ett härligt fikabord med cirkustema. Får vi be om största möjliga tystnad innan vi berättar mer om vår fantastiska cirkuskategori?

Vi börjar med maskeraddräkterna. Vilka möter man ofta på en cirkus? Jo, först är det så klart cirkusdirektören med en tjusig jacka och en hög hatt på huvudet. Du kan också stöta på världens starkaste man, en lindansös och en lejontämjare på cirkus. Du kan också välja att klä ut dig till en trollkarl och trolla fram en kanin eller två från en hög svart hatt. Självklart hittar du maskeraddräkter här hos oss på Partykungen om du vill klä ut dig till någon av dessa duktiga cirkusartister. Här hittar du också en mängd olika clowndräkter. Det går ju inte att ha en cirkus utan en clown, eller hur? Vill du inte beställa en hel maskeraddräkt kan du satsa på en färgglad clownperuk och en röd näsa. Säg gärna till alla dina gäster att komma utklädda till sin favoritkaraktär från cirkusens värld så kan ni öva in en liten cirkusshow. Någon kan göra ett stort akrobatiknummer och slå några fantastiska kullerbyttor i soffan. Någon annan kan tämja den vilda tigernallen och kanske till och med öva in ett trick eller två. Clownerna kan busa och låtsastrilla. Vill ni göra något tillsammans kan ni anordna en jongleringsskola eller sminka varandra till clowner. Vi erbjuder många olika ansiktsfärger som passar perfekt när ni ska förvandlas till clowner!

När alla cirkusartister är trötta är det dags att bjuda till bords. Duka upp ett färgglatt kalasbord med cirkustema. Här finns till exempel en härlig duk med färgglatt cirkusmotiv som gärna kan matchas med papptallrikar och pappmuggar på samma tema. Du kan också servera fikat i röd- och vitrandiga bägare. Vill du ha några förslag på god cirkusfika- och mat? Popcorn är ett måste, och med en popcornmaskin från Partykungen blir det riktigt festligt att bjuda på popcorn. Vill du servera något mer matigt passar korv och bröd alldeles perfekt. Gör gärna ett stånd, som en kiosk, där dina gäster får komma och beställa sin mat. Det ger fikastunden en häftig cirkuskänsla.

Glöm inte att också dekorera med olika partyartiklar med cirkustema. Här kan du bland annat beställa färgglada ballonger och girlanger, men du kan också hitta glitterdraperier, serpentiner och partyhattar. Våga helt enkelt gå lite bananas och förvandla hela vardagsrummet till en cirkusmanege. Satsa på mycket färg och gärna några detaljer som är randiga i vitt och rött. Det ger ett cirkuslikt utseende. Upptäck vårt stora utbud av maskeraddräkter och festdekorationer på cirkustema och beställ snabbt och smidigt online.
Läs mer