vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Cloetta

Att Partykungen har ett stort utbud från den okrönte godiskungen Cloetta är en match made in heaven. Cloetta är ett konfektyrföretag som grundades redan år 1862 av syskonen Bernhard, Christoph och Nutin Cloëtta. De schweiziska bröderna startade Brødrene Cloëttas Damp-Chokolade-Fabrik i Köpenhamn och blev några av pionjärerna inom chokladtillverkning i Danmark. Tack vare sin höga kvalitet och sitt stora hantverkskunnande, som de bland annat tillägnat sig i Paris, blev produkterna snart både hyllade och omtyckta i landet. Elva år efter starten blev det dags att bege sig över sundet för att expandera Cloetta till Sverige. Sedan dess älskar vi svenskar Cloettas sortiment – som du hittar till låga priser här hos oss.

Den lilla orten Ljungsbro kom så småningom att bli förknippad med Cloetta då fabriken flyttade från Malmö. I över hundra år har östgötarna tillverkat både klassiker som ingen vill vara utan i sin godispåse samt nyheter som du bara måste testa. Vill du vara generös och dela med dig så har vi stora förpackningar till ett riktigt bra pris. Perfekt att ladda upp med till barnkalaset, halloween eller födelsedagsfesten. När du själv vill unna dig något gott men inte kan välja bland all choklad, lakrits och kolor – vi vet att det kan vara svårt att välja bara en sort – säljer vi därför också mindre stycksaker. Du ska så klart kunna välja flera Cloetta-bitar när godissuget sätter in!

Vad är du sugen på just idag? Cloetta har både choklad, skumgodis och halstabletter i sortimentet. Förutom att äta en chokladbit till tre-fikan på eftermiddagen finns det massor av kreativa användningsområden för Cloettas produkter. Använd chokladbitarna när du bakar muffins eller kakor – både i smeten och som garnering. Behöver du klara strupen kan vi tipsa om att smälta en Cloetta-halstablett i en kopp hett vatten och eventuellt hälla i valfri mjölkdryck. Drick, njut och känn hur det lenar din onda hals.

Vissa av Cloettas klassiker är tillgängliga året runt medan andra endast finns kring en viss högtid. Kanske blir dessa godissorter, som du måste vänta på, ännu lite godare när du väl kan äta dem? Några klassiker har funnits i Cloettas sortiment sedan 1910-talet och är ett måste på exempelvis julens gottebord. Varje år tar företaget fram nya produkter. En del kommer ingå i det ordinarie sortimentet medan andra endast gör tillfälliga gästspel. Ta därför som vana att kolla in vårt utbud av Cloetta regelbundet för att inte missa några kortvariga besökare.

Ska du gå bort till någon du tycker om kan det passa bra att ta med sig en riktigt god present. Klicka hem några olika sorter som du sedan lägger i en fin ask eller påse med en rosett om och överraska värden eller värdinnan med. Cloetta har även en del redan färdiga blandningar om du själv har beslutsångest och inte kan välja bland alla sorter. Oavsett vad du beställer har vi på Partykungen alltid bra priser och snabba leveranser så att du snabbt kan stilla ditt godissug.
Läs mer