Coca-Cola

Coca-cola är kanske världens mest kända logotyp och varumärke. Det är väl få i dag som inte känner igen denna logotyp. Fun fact: När det kommer till den mycket speciella formen på flaskan så var det faktiskt en svensk från den lilla staden Ale norr om Göteborg som var med och formgav och patenterade den. Denna klassiska och odödlig stil kommer säkert vara modern för evigt – och vad är mer passande för Coca-cola älskaren än prylar, dekorationer eller ett helt party enligt temat?!

I vårt sortiment har vi många olika Coca-cola produkter, både enligt de äldre och de modernare stilarna. Här hos Partykungen är det perfekta stället för att handla till sig själv eller till andra för en tidlös present som alltid kommer att uppskattas.

Här hittar du allt från drycken själv i originalsmaken samt i de versionerna med körsbär (Cherry Coke) och vanilj (Vanilla Coke), till massor av olika produkter med logotyper och slogans på. Allt till mycket bra priser och en snabb leverans så att du inte behöver vänta för länge på det goda. Enjoy!
Läs mer