Hem
Festartiklar Flaggor Cocktailflaggor

Cocktailflaggor

Hos Partykungen hittar du massor av snygga cocktailflaggor i olika utföranden – från Oktoberfestflaggor till fina landsflaggor som passar perfekt som dekorationer till temapartyt eller för att toppa dina kulinariska kreationer med. Om du har lagat en paradrätt från det danska, holländska, belgiska eller tyska köket blir några matchande cocktailflaggor verkligen pricken över i på middagsbjudningen.

Cocktailflaggor har mängder av praktiska användningsområden. De kan nyttjas för att pryda tårtor och bakverk, för att hålla ihop snittar och smörrebröd, för att servera plockmat, ostbrickor, frukt, bär, tilltugg och aptitretare eller för att spetsa en oliv eller två i drinken. De funkar även utmärkt som tandpetare i brist på annat.

Cocktailflaggor ser ut dock som minifanor för feer – och visst kan man tänka sig att det springer omkring små pyttepersoner bland alla öl-, vin- och snapsglas på bordet och viftar med sina miniflaggor för att fira vad det nu kan vara. Och vem vet vad som sker efter att de har sörplat i sig alla spillda droppar... Kanske passar de vimmelkantiga små fylletrollen på att hålla en egen liten Eurovisionsschlagerfestival, Oktoberfest eller mini-Prideparad på bardisken efter mörkrets inbrott. Då vet du i alla fall varför det ligger cocktailflaggor utspridda lite varstans i festlokalen när du kommer upp och ska städa på morgonen...
Läs mer