Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Crazylinser Blind White

(147 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1380
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Blek hy, vita kläder, vita skor och silvergrått hår. Din outfit till årets halloweenmaskerad är i princip klar men du saknar det där lilla extra. Det där som får folk att reagera mer än att bara säga "åh vad fin du är!... vad är du för något?"
Med de här crazylinserna kommer hela du att vara alldeles vit och blek och folk kommer inte att ställa frågan, trots att det är lite oklart vad du föreställer, utan de kommer bara att acceptera att du har kvällens coolaste outfit. "Tom blick" har precis fått en helt ny betydelse.
På grund av att din syn försämras drastiskt av den här linsen så kommer du knappt att kunna se alla de andra gästernas fantastiska outfits, vilket i och för sig innebär att du kommer att ha den snyggaste outfiten som du själv sett under kvällen. Det finns för och nackdelar med allt. Men få inte för dig att ta en joggingrunda i skogen eller springa efter bussen med de här linserna på. Du kommer att få uppleva en stund i blindo, och det är inte busenkelt.

Crazylinser Blind White är en partylins utan styrka som passar till alla ögonfärger. Linserna ger effekten av att ditt öga är helt vitt (beroende på din egna ögonfärg kan det synas igenom en aning så att effekten istället blir blekt och inte helt vit). Den här linsen är inte lämplig att använda i båda ögonen samtidigt i och med att den förblindar dig nästan helt.

Information
 • One size, passar de flesta
 • Baskurva 8,6 mm. Linsens diameter 14 mm
 • CE-märkt enligt ISO9001, hög kvalité
 • 12 månaderslins, använd i upp till ett år
 • Levereras parvis i tätsluten förpackning
 • Komplettera med linsvätska för bättre hållbarhet
 • Rekommenderas från 18 år.
 • OBS! De här linserna gör att din syns försämras drastiskt undertiden du bär dem, de är därför inte lämpliga att använda i båda ögonen samtidigt i och med att den förblindar dig nästan helt!

Taggar

OMDÖMEN (147)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Victoria för 4 år sedan
  Nog för att blind står med i namnet, men får en lite trög människa får det gärna stå med i beskrivningen att man inte ser något när man har dom i.
  34 av 43 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Josefin för 4 år sedan
  Det står på förpackningen att man får begränsad syn om man har i båda samtidigt, vilket hade varit bra att veta innan beställning.
  17 av 21 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (2)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • Hej! Får man en eller två linser i denna förpackning? Mvh
  Svar: Linserna levereras i par om två.
 • Hej! Om man skulle ångra sig att man köpt linserna, skulle man kunna skicka tillbaka om dom inte skulle vara öppna? Mvh
  Svar: Det går bra, du har 14 dagars öppet köp om förpackningen är obruten.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28073 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle