Hem
Teman Festteman Zombie Apocalypse

Zombie Apocalypse

Vid en zombieapokalyps kollapsar vårt samhälle och den civilisation så som vi känner den och överfylls istället av zombies. Finns det då något sätt att klara sig undan en zombieapokalyps? Det kommer inte att bli lätt, men vi har några tips:

· Träna! När du tränar blir du stark och snabb, och det kan du behöva när alla zombies kommer. Dessutom gör fysisk träning att du blir mer stresstålig och det kan du också behöva vid en zombieinvasion.
· Skaffa dig många vänner! När alla zombies kommer är det viktigt att du har ett stort nätverk omkring dig. Du kan nämligen aldrig besegra zombierna själv. Ni måste hjälpas åt.
· Lämna staden direkt! Alla zombier kommer så klart att vilja vara där det finns många människor. Göm dig i skogen eller åk ut på landet.
· Var beredd! En zombieapokalyps kan hända när som helst och var som helst, och den som är förberedd kommer också klara sig mycket bättre än den som inte haft en tanke på att världen faktiskt kan invaderas av zombier.

Innan vi nu berättar mer om vad som finns under den här kategorin måste vi först klargöra vad en zombie är. Jo, det är ett återuppväckt lik som varken kan tänka eller kontrollera sin egna handlingar. Det som driver zombier är begäret efter kött och då talar vi om mänskligt kött. En zombie blir aldrig trött, utan jakten på kött fortsätter alltid. Det spelar faktiskt inte heller någon roll om en zombie råkat bli av med en kroppsdel eller två – jakten på kött fortsätter i alla fall. Inte så trevliga varelser med andra ord! Nej, zombier är verkligen otäcka varelser, men det är väldigt roligt att klä ut sig till en zombie och skrämma slag på sina vänner.

Här har vi samlat allt du kan behöva för att klara en zombieapokalyps. Ja, alltså inte för att klara den på riktigt, utan för att vara en del av den. Här kan du nämligen hitta en massa coola zombiedräkter och otäcka ansiktsmasker. Vi erbjuder också accessoarer och leksaksvapen som du kan behöva, som till exempel blodiga yxor, avhuggna armar med köttsår och verklighetstrogna motorsågar tillverkade i plast. Här finns också häftiga dekorationer till en zombieapokalyps-fest. Du kan till exempel hitta dukar och servetter med motiv av blodiga händer samt pappmuggar och papptallrikar med lika blodiga motiv. Och så finns det ballonger, girlanger och olika väggdekorationer på samma tema att hänga upp för att skapa en riktigt otäck zombiestämning.

Välkommen att skrolla igenom vår kategori Zombie Apocalypse – om du vågar förstås. Försök att vara så tyst du bara kan så att du inte råka störa några zombier i din närhet innan du har hunnit få hem din beställning. När du väl ha fått hem grejerna, och det kommer inte dröja länge för vi erbjuder alltid snabba leveranser, är allt lugnt för då är det ju du som är den läskige zombien!
Läs mer