Hem
Maskerad Maskeraddräkter Datorspelsdräkter

Datorspelsdräkter

Det är inte ovanligt att vilja fly verkligheten i tid och otid. Datorspel är ett ypperligt sätt att glömma bort den tråkiga vardagen för en stund och dyka in i en annan värld med spännande karaktärer och roliga uppdrag! Det finns en aktivitet till som vi på Partykungen tror starkt på när det handlar om att fly verkligheten – maskerad! Varför inte kombinera din kärlek för datorspel med den härliga känslan av att bli någon annan för en kväll? Vi erbjuder en mängd olika datorspelsdräkter som passar perfekt för temafester, halloween eller någon annan tillställning som kräver en rolig utklädnad. Här finner du dräkter som föreställer karaktärer från alla de bästa spelen som till exempel Super Mario Bros, Fortnite, Minecraft, Assassin's Creed och Tomb Raider.

Gör entré på festen som att du är direktimporterad från världen av rödprickiga svampar och köttätande växter – vill du vara Toad, Luigi eller självaste Mario? Du kan också välja att ta ut svängarna och välja en lite mer fantasifull dräkt med inspiration från spelet. Kanske en rörmokartjej med en blå kjol och röd topp istället för den vanliga rörmokaroverallen? Om du är riktigt modig kan du klä ut dig till Mario som kvällen till ära rider på en grön dinosaurie, eller till dig själv som rider på Marios axlar! Vi erbjuder även en mängd olika dräkter som föreställer Marios trogna följeslagare Luigi. Om du föredrar att vara läskig när du ska på maskerad kan du istället välja en skrämmande zombiedräkt. Nu är det slut på repliker som "wa-hoo" och "it's a-me, Mario". Det är bara morrande och väsande ljud som kommer ut ur den rödblåklädda rörmokarens mun efter att zombien bitit honom.

Vi erbjuder datorspelsdräkter för alla barn och vuxna som känner sig redo att anamma formen av en episk datorspelskaraktär! Se till att vara snabbast på festen och dyk upp som den färgstarka Sonic the hedgehog, eller varför inte skaffa en ursäkt till att dansa Fortnite-style hela kvällen genom att klä dig som Skull Trooper eller Brite Bomber? Vi erbjuder även coola dräkter som föreställer Octane eller Bloodhound Deluxe från Apex Legends, Ezio eller Evie från Assassin's Creed, Scorpion från Mortal Combat eller självaste huvudkaraktären från Batman: Arkham. I vårt utbud finns definitivt en datorspelskaraktär för alla oavsett om du söker en läskig, rolig, snygg eller cool look.

Samla ihop dina fellow nördar, dra på dig en dräkt som förvandlar dig till favoritkaraktären och levla upp feststämningen! Kanske du ska ordna en härlig temafest där alla måste klä ut sig till en karaktär från ett visst spel? Ett annat alternativ är att låta karaktärer från alla möjliga, olika spel samlas och ha en episk kväll tillsammans! Det går bara att spekulera om vilka galenskaper som kan ske på en fest där de skrämmande karaktärerna från Five Nights at Freddy's sammanförs med Mario, Link eller Pokémon Ash.
Läs mer