deadpool-deluxe-maskeraddrakt-1

Deadpool Deluxe Maskeraddräkt

699 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Fredrik
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  2 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Tomas
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Passade jätte bra kanon nöjd
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Eivind
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Eg er 187cm høg, normalt bygd. XL passet meg svært bra. Det er ikkje gulf mtp toalettbesøk. Du går inn i drakten "gjennom ryggen", så festes denne sammen med to små borrelåser. Disse borrelåsene er det dårligste på heile kostymet, dei holder rett og slett ikkje. Bruk ei svart t-skjorte under, og bytt ut borrelåsene med nokon større. Du trenger uansett hjelp til og ta av og på deg drakta på toalettet.. Det er heller ikkje hull til og drikke/spise. Masken er derimot laget slik at det er en søm som du kan lure et sugerør gjennom, uten at det synes på masken etter bruk. Litt teknikk så går det veldig lett. Fekk ikkje testet weapon kit, då dette var bestillingsvare, men kostymet er svært bra laget, og virker relativt slitesterkt. Alt i alt, svært positivt overraska over kvaliteten og "looken" på kostymet. Råkult kostyme, til tross for eit par småting så er eg svært fornøyd!
  5 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Har du lämnat specialstyrkan för att testa något nytt och under tiden lyckats falla offer för ett taskigt experiment? Då är det bara att göra det bästa av situationen, som att använda dig av dina nya, coola healingegenskaper till exempel! Dra på dig den här lyxiga dräkten, kalla dig för Deadpool och ge dig ut på spännande och farliga uppdrag!

Deadpool Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en jumpsuit och en huvudmask. Jumpsuiten är svart och röd med snygga, tryckta 3D-detaljer och skuggor. Den har fiberfyllda muskler, ett tryckt midjebälte med väskor samt ett tryckt band med väskor på ena benet. Nertill sitter skoöverdrag som du drar över dina strumpor eller skor. Masken är tillverkad av ett mjukt och stretchigt material och den dras över huvudet. Den är röd med svarta detaljer i ansiktet, ett svart band runt halsen samt 2st hål för ögonen. Vapen och ryggsäck ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Standard och X-Large.