Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Flerfärgad > Dekorativ Glaslampa Rund
Visa större bild

Dekorativ Glaslampa Rund

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
349 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En riktigt snygg och dekorativ bordslampa i glas som ger dig möjlighet att välja färg efter humör... låter det som någonting? Ja vi tänkte väl det! Denna bordslampa från Havsö ger dig och ditt hem ett väldigt vackert ljus. Det välarbetade glaset gör att ljuset får en jämn fördelning över ytan. Använd enkelt den medföljande fjärrkontrollen för att enkelt anpassa ljuset efter ditt humör eller för att framkalla en viss stämning.

Dekorativ Glaslampa Rund är en snygg, stilren och praktisk glaslampa som ger dig den rätta hemtrevnadskänslan! Du kan använda denna lampa till allt som nattlampa till barnrummet, eller att ha på balkongen en mysig mörk kväll! Lampan är justerbar vilket gör att du kan sänka och höja ljusstyrkan. Helt enkelt en lampa utöver det vanliga! 

Information om Dekorativ Glaslampa Rund:
  • Multifärgad RGB-lampa i glas
  • På/av-knapp
  • Fjärrkontroll
  • Produktstorlek: Ø 20 cm, 1 kg
  • Flerfärgad med justerbar styrka
  • Strömkabel på 1,5 meter med en effekt på 5 W

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47478 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle