vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Färger Flerfärgad

Flerfärgad

Det kan aldrig bli för mycket av det goda är ett vanligt motto. Det gäller självklart när det kommer till olika tillställningar också, så varför inte gå in för dekorationerna och skapa en färgsprakande fest. Hos Partykungen hittar du allt för en lyckad kväll.

Roliga accessoarer, färgglada ballonger, girlanger, drinktillbehör och möjliga aktiviteter att utföra under kvällen, för att nämna några. Du kan hitta det som krävs för att liva upp en vanlig middagsbjudning, de sista detaljerna som krävs till ett barnkalas, festartiklar till ett överraskningsparty och roliga prylar att själv ta med dig till en fest nästa gång du blir bjuden. Det är små detaljer som ofta uppskattas oerhört mycket av gästerna och som bidrar till en mer festlig atmosfär.

Duka bordet med engångsartiklar i olika färger, måla fina bordsplaceringar, häng upp lysrör och girlanger, ta på dig knäppa fest-outfits och dela med dig av dina partytillbehör till vänner. Det kommer bidra till att en lyckad kväll blir lite bättre. Så välj och vraka bland det udda, roliga och skrattvänliga sortimentet som erbjuds!
Läs mer