vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Deluxe Dräkter

Som du säkert redan vet har vi hur mycket maskeradkläder som helst i alla dess utföranden, allt från häftiga och tjusiga till tokiga och läskiga. Men är du ute efter en maskeraddräkt av högre kvalitet har du kommit helt rätt!

I denna kategori Deluxe Dräkter har vi samlat våra maskeradkläder som håller mycket högre standard jämfört med andra maskeraddräkter i vårt sortiment. Här hittar du dräkter från maskeradklädernas “Big Bosses” Leg Avenue och Wilbers Karnaval som tillverkar maskeraddräkter i mycket finare och kraftigare material med stort fokus på snygg design och läckra detaljer.

Leg Avenue och Wilbers Karnaval tillverkar inte bara maskeraddräkter, utan även supersnygga maskeradtillbehör av hög kvalitet såsom knästrumpor och strumpbyxor, kjolar och handskar. Visst kostar de kanske lite mer, men dräkter och maskeradtillbehör från Leg Avenue och Wilbers Karnaval är helt i sin egen klass och kan knappt jämföras med andra. Är det kvalitet du är ute efter inför maskeradfesten är det Leg Avenue eller Wilbers Karnaval som gäller!
Läs mer
124 träffar