Visa större bild

Tillbehör

Den Elake Gycklaren Röd/Svart Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 14320
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
179 kr 399 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Gycklare är kända för att spela spratt på andra, så denna dräkt är perfekt för barnet som planerar rackartyg inför bus eller godis. Att den dessutom är utsmyckad med döskallar och har en otäck mask gör den helt perfekt för halloweensäsongen! Som en läskig narr kommer ditt barn kunna ha ett riktigt spännande och rysligt halloweenfirande.

Den Elake Gycklaren Röd/Svart Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart/röd tröja, svart/röda byxor, svart band att ha som bälte, svart/röd mössa och en mask. Masken har hål för ögon och mun, dock endast för andning och inte för att äta eller dricka. Kommer i barnstorlekarna small, medium, large och x-large.

Notera att skor och handskar ej medföljer.

  • Material: Polyester, plast
  • Storlek: S (6-8 år), M (8-10 år), L (10-12 år), XL (12-14 år)
  • Inkl. tröja, byxor, bälte, mössa och mask
  • Skor och handskar medföljer ej

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57255 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle