Visa större bild

Tillbehör

Den Elake Gycklaren Svart/Vit Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 164
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Med roliga skämt, spännande underhållning och överraskande spratt kommer halloweenfirandet definitivt bli en succé! Med en gycklare i närheten finns det inte en stunds ro utan endast nonstop roligheter, vilket är perfekt för en av årets festligaste högtider. Att denna narr dessutom har ett riktigt otäckt ansikte gör den ännu mer spännande.

Den Elake Gycklaren Svart/Vit Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart/vit tröja, svart/vita byxor, ett band att använda som bälte, svart/vit mössa och en mask som täcker ansiktet. Masken har hål för ögon och mun, dock endast för andningsmöjligheter och inte för att äta eller dricka. Dräkten är ustmyckad med bjällror. Kommer i barnstorlekarna small, medium, large och x-large.

Notera att skor och handskar ej medföljer.

  • Material: Polyester
  • Storlek: S (6-8 år), M (8-10 år), L (10-12 år), XL (12-14 år)
  • Inkl. tröja, byxor, bälte, mössa och mask
  • Skor och handskar medföljer ej

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57256 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle