Hem
Teman Varumärken Den Onda Dockan

Den Onda Dockan

Dockor har funnits i alla dess färger och former i hundratals år, och vi vågar påstå att det finns få saker som har älskats av och skrämt människor så mycket som just dockorna. Den onda dockan är inget undantag utan förtjänar en egen, nervkittlande kategori så att varje Halloweenfest ska kunna fortsätta gästas av en eller två Chucky's.
Återupplev en av åttiotalets mest skräckslagna, dekadenta klassiker eller sätt din egna 2010-tals prägel på den onda dockan genom att förkroppsliga dig i dess skal för en natt. Det enda som sätter gränser här är fantasin, vilken vi på Partykungen sparkar igång på daglig basis mot de mest kitschiga, fyndiga karaktärer som inte ens dem mest hyllade karaktärsförfattare hade kunnat ha en tanke på.

Har du några frågor angående hur våra produkter kan hjälpa dig förkroppsliga Chucky? Eller saknar du en personlig favorit som är tillfälligt borta från vår kategori? Just därför har vi både telefonnummer och mailadress som du enkelt kan kontakta oss genom. Vi återkommer till dig så fort vi har möjlighet. Affären är inte avslutad förrän du har förkroppsligat Chucky på ett sätt Brad Dourif inte ens kunnat drömma om!
Läs mer