Visa större bild

Desk Nutz Stressboll

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 65
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Varför tror du att killar alltid sitter men handen innanför byxorna så fort chansen ges? Jo, för att den manliga pungen skapar ett lugn som man inte kan hitta någon annanstans. Om du är tjej, eller inte har en pung av någon annan anledning, så passar denna skrivbordspung perfekt! Bara att suga fast under skrivbordet och klämma på så fort stressen börjar tillta.

Desk Nutz Stressboll levereras styckvis, är tillverkad i polyuretan och mäter cirka 10 x 7 cm stor. På pungen finns en sugplopp som fäster på allt möjligt, bland annat skrivbord och fönster. Pungen är mjuk och skön att klämma på när man känner sig stressad, arg eller uppspelt. Ge bort i julklapp eller födelsedagspresent till någon som är en stressnacke!

Fakta om Desk Nutz Stressboll:
  • Pungformad stressboll för skrivbordet
  • Extra greppvänlig och klämvänlig
  • Material: Polyuretan
  • Storlek: 10 x 7,4 x 4,5 cm

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen70434 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle