detective-club-spel-90777-1
detective-club-spel-90777-2
detective-club-spel-90777-3

Detective Club Sällskapsspel

 599 kr  299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Få fram detektiven inom dig med detta roliga sällskapsspel. Med hemliga allianser, dolda ord och detektiver som letar ledtrådar är det här ett perfekt spel för de som gillar att slipa sitt skarpa sinne och fantastiska färdigheter när det gäller att läsa av andra människor. 

Detective Club Sällskapsspel är ett spel som börjar med att en spelare i hemlighet utser en annan spelare till Conspirator, vars uppgift är att lista ut vilket ord två illustrerade spelkort bildar. Resterande spelare är Detektiver, och de vet vilket ord spelkorten bilder men de vet inte vilken roll någon annan spelare har, så deras uppgift är att lista ut vem som är Conspirator. Spelet handlar alltså om att diskutera, lista ut vad andra döljer och försöka övertyga varandra om att man själv inte är Conspirator. Spelet är på engelska och kräver 4+ spelare. 

  • Språk: Engelska
  • Ålder: 6+ år
  • Spelare: 4+ st
  • Speltid: 30-60 min