Dexter

Har du missat Dexter sa du? I så fall kan vi ge dig en snabb genomgång. Dexter är specialiserad kriminaltekniker och otroligt skicklig mördare. Vi lämnar resten för dig att upptäcka och går direkt in på vårt blodiga sortiment tillägnat denna fantastiskt blodiga tv-serie.

Partykungen uppmuntrar till stor fest i Dexters ära! Här hittar en backdrop med blodigt mönster som du kan hänga upp som en kuliss mot väggen för att skapa en mordisk stämning - kanske under middagen? Med en väggdekoration som droppar av blod är du hemma och dina blodtörstiga gäster kommer fullständigt att tappa hakan över vad du har åstadkommit!

Partykungen är varken kriminaltekniker eller mördare, men vi har andra specialiteter. Bland våra expertområden hittar du fester, kalas, maskerader och diverse roliga tillställningar. Vi ger dig möjligheten att skapa oförglömliga minnen med våra fantastiska dekorationer och tillbehör. Med tanke på hur blodigt Dexter-sortimentet är så går det förstås alldeles utmärkt att använda samma produkter på till exempel Halloween-festen!
Läs mer
2 träffar