Hem
Teman Festteman Dinosaurie fest

Dinosaurie fest

Det går liksom inte att inte förundras över dinosaurierna, eller hur? Dessa gigantiska skräcködlor som levde för länge, länge sedan. Ja, de levde under de tidsperioderna som brukar kallas för trias, jura och krita, men det visste förstås inte dinosaurierna om. De hade fullt sjå med att äta gräs och blad eller jaga lättfångade byten. Just här och just nu får du dock hänga med oss till dinosauriernas tid för det har nämligen blivit dags för ett dinosauriekalas.

Dinosaurier är ett mycket populärt tema på ett barnkalas, men självklart kan du anordna en dinosauriefest även för vuxna. Vi har sett till att samla allt du behöver för att få till en riktigt härlig dinosauriestämning. Kolla till exempel in våra många olika ballonger med dinosaurietema. Satsa på en folieballong formad som en grön tyrannosaurus rex. T-rex var den läskigaste dinosaurien av dem alla. Kolla in dess stora mun med sylvassa tänder så förstår du varför. Det finns också vanliga latexballonger i olika färger med dinosauriemotiv. Häng gärna också upp en girlang med små dinosaurier på för att skapa en riktigt festlig stämning.

Till kalasbordet kan du välja allt från dinosauriedukar och servetter till muggar, tallrikar och pappsugrör med dinosaurier på. På ett kalas med dinosaurietema kan du till exempel bjuda på kentrosaurus-korv med stegosaurus-saft. Det är så klart helt vanlig korv och helt vanlig saft köpt i din vanliga mataffär, men genom att kalla maten för olika dinosaurienamn kommer menyn att kännas mycket mer spännande. Tycker du inte att det räcker med dinosaurier kan du också beställa inbjudningskort, pinatas, kalaspåsar och ljusslingor med dinosauriemotiv.

Här hittar du faktiskt också coola dinosauriedräkter. Du kan alltså klä ut dig till en dinosaurie och göra succé på dinosauriefesten. Vill ni ha något roligt att göra på kalaset finns olika dinosauriespel att välja mellan. Alla små kalasgäster kan också få en egen dinosaurietatuering. Ja, det är ju förstås inte riktiga tatueringar. Det är bara gnuggisar som är enkla att sätta fast på huden och likna enkla att tvätta bort igen. En tipspromenad med frågor om dinosaurier är också en kul aktivitet, eller så låter du kalasgästerna bli paleontologer. Gräv ner små plastdinosaurier och dinosaurieägg i sandlådan och sedan får gästerna försiktigt gräva fram sina fynd. Är det många vuxna på kalaset kan du anordna en dinosaurierättstavningstävling. Du läste rätt – en dinosaurierättstavningstävling. För vem kan egentligen stava till alla dessa krångliga dinosaurier som tyrannosaurus rex, diplodocus, udanoceratops, triceratops och velociraptor?

Kolla nu igenom vårt stora utbud av maskeraddräkter och kalastillbehör med dinosaurietema och förvandla ditt hem till dinosauriernas tid. Låt alltså dinosaurierna ta över världen igen! Ja, inte hela världen och inte på riktigt förstås, utan lite lagom så där på årets roligaste dinosauriefest. Här beställer du enkelt och smidigt online till oslagbara priser och med snabba leveranser!
Läs mer