vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Disney-dräkter

Disney-dräkter är något som alltid går hem, både hos vuxna och barn. Det är väl egentligen inte så konstigt eftersom bolaget ända sedan 1923 har gjort mängder av förtrollande och spännande filmer som lockat tittare i alla åldrar. Än idag fortsätter filmerna att fascinera de som tittar på dem. Faktum är att just Disney är en mångmiljonindustri, och det innebär också att det finns mängder av accessoarer och kläder som man kan klä upp sig själv eller sina barn i för att kunna se ut som sina favorithjältar och karaktärer från de omtyckta filmerna. Hos oss på Partykungen kan du hitta de Disney-dräkter som just du tycker mest om, eller som dina barn har tjatat om i månader och du äntligen bestämt dig för att överraska med.

Har du blivit bjuden på en maskerad nu igen och står inför det svåra beslutet att bestämma vad du ska klä ut dig till? Då har du kommit precis rätt. Disney-dräkter går faktiskt alltid hem, eftersom alla känner igen dem och har egna minnen av karaktärerna. Kanske vill du gå på temafesten hos din bästa kompis utklädd till den listiga piraten Jack Sparrow? Eller också är du en sådan som föredrar något mer lustiga kostymer och gillar Quasimodo från Ringaren i Notre Dame? Eftersom vårt sortiment är så pass stort spelar det ingen roll om du älskar Aladdin, Skönheten och Odjuret eller Tom & Jerry allra mest – vi har Disney-dräkter som kan passa dig!

Att många barn blir besatta av olika karaktärer ur Disney-filmer är det knappast någon som missat. Dansar ditt barn ännu en gång runt i vardagsrummet och skrålar med i “Let it go” från Frozen, medan du sedan länge har tröttnat på sången? Du kommer med all säkerhet tycka att det är lite gulligare om barnet är iklätt Elsas egen klänning. Disney-dräkter är dessutom utmärkta födelsedagspresenter när det vankas födelsedag! Eftersom de ger ditt barn chansen att klä ut sig till en älskad karaktär kommer du vinna många pluspoäng och få pris som årets bästa vuxna.

Hos oss på Partykungen blir du aldrig för gammal eller ung för att klä ut dig och sätta lite extra sprätt på tillvaron. Därför består vårt sortiment av Disney-dräkter i mängder av storlekar så att du kan hitta en som passar dig som är lång och bredaxlad lika enkelt som du hittar en till den lilla treåringen som förälskat sig i prinsessan Mulan. Alla Disney-dräkter kommer med tydliga tvättråd så att du kan ta hand om kläderna på bästa sätt, oavsett om du tänker använda dem på en enstaka maskerad eller om du funderar på att göra kläderna till dina mest använda i vardagen.

Ser du stjärnan i det blå? Allt du önskar kan du få! Så är faktiskt fallet när du besöker oss på Partykungen för att hitta Disney-dräkter! Beställ hem maffiga, roliga och vackra dräkter till bra priser och bli festens mest välklädda karaktär!
Läs mer
132 träffar