vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Disney

Den amerikanska jättekoncernen Disney ligger bakom flera av de mest ikoniska och älskade filmfigurerna genom alla tider! Vem har inte någon gång haft en crush på, eller identifierat sig med en äventyrlig Disneyprinsessa? Disney är ett enormt stort företag idag och det återspeglas givetvis hos oss på Partykungen. Vi har hundratals Disney-saker att välja mellan för dig som funderar på att arrangera ett barnkalas med Disney som tema. Vi har också allt för dig som vill ge bort en Disney-dräkt i födelsedagspresent eller bara gillar filmerna. Skapa ditt eget Disneyworld med vår hjälp!

Att anordna en Disney-maskerad är på många sätt helt perfekt! Det är ett väldigt brett tema. Alla kommer garanterat att hitta en passande Disneyfigur att klä ut sig till. Här finns chansen för vuxna att klä ut sig till sin barndoms film- eller seriehjälte och barn och ungdomar kan klä ut sig till figurer som är i ropet just precis nu. Vi har utklädningsdräkter i flera storlekar och för både barn och vuxna. En Disney-maskerad kommer garanterat att blir en rolig och färgrik tillställning. Lite som att ta alla figurerna i Kalle Ankas jul och släppa ut dem tillsammans. Hm… vänta nu, en julfest med Disneytema är faktiskt ingen dum idé!

Förutom masker och utklädningsdräkter med Disneytema har vi mängder av prylar med Disneytryck som du kan använda till att dekorera snyggt inför balen på slottet eller använda vid dukningen. Du hittar såväl engångsartiklar som Disney-saker som är värda att spara och som kan användas många gånger. Vi vill gärna slå ett extra slag för våra vackra och välgjorda tårtfigurer. Med ett Bibbidi-bobbidi-boo har du förvandlat en enkel tårta till en mycket speciell godsak som bidrar till att göra festen minnesvärd för alla dina gäster.

Välj om du vill göra ett kalas inspirerat av en viss film eller om du vill ha ett Disneykalas där du blandar hej vilt ur den enorma produktion som Disney kan stoltsera med. Du kan hitta massor av inspiration när det gäller Disney online men ett tips om du vill ordna ett kalas med Disneytema är att du gör en playlist med kända Disneylåtar som kan gå i bakgrunden. En annan bra idé är att ha en tipspromenad med frågor om sådant som dyker upp i de populära filmerna!

Många snöar in lite på en särskild Disneyfilm eller Disneyfigur. Vi har merchandise som passar alla som har som har en särskild favorit ur företagets enorma katalog. Nu talar vi om sådant som snygga muggar, handdukar och leksaker. Den här typen av presenter blir ofta väldigt uppskattade av den som får dem i present och kommer dessutom ofta till användning!

Det ska vara kul att anordna eller gå på kalas och vi på Partykungen hjälper dig att slappna av. Här köper du precis allt som behövs när det gäller Disney online i vårt stora utbud. Till de lägsta priserna på marknaden dessutom!
Läs mer