Dofter

På Partykungen har vi dekorationer och tillbehör som sprider en trevlig atmosfär i bilen eller rummet och som dessutom gör sig snygga som detaljer i inredningen. Vårt väldoftande utbud är noga utvalt för att sprida trevlig stämning, både på resande fot och hemma i bostaden.

Vi erbjuder bland annat den gulliga doftgranen i form av en sengångare, som gör bilresorna betydligt trevligare och väldoftande. Vi har även en lika väldoftande doftgran i form av en enhörning. En vit doftoljelampa är vacker bara att titta på och får en självklar plats på byrån eller bordet. Genom att hälla några droppar doftolja tillsammans med vatten på toppen av denna doftljuslampa räcker det med att placera ett tänt värmeljus undertill för att sprida valfri doft i hela rummet!

Partykungen är experter på dekorationer och tillbehör för diverse tillställningar och vi vill förstås erbjuda dig en chans att få andas väldoftande luft var du än befinner dig - till exempel i bilen! Beställ hem doftgranar för hela året eller ge bort en vacker doftoljelampa i present!
Läs mer
1 träffar