vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Dop & Namngivning

Dop & Namngivning

Med söta och roliga tillbehör från Partykungen skapar du enkelt ett tema till dopfirandet! Med flera olika typer av kakformar, till exempel i form av nallebjörnar eller barnvagnar, kan du sätta en personlig prägel på det familjen och vännerna ska äta under festen. Fyll rummet med ballonger och använd dukar i samma färg så får du ett enhetligt intryck. Vi har också till exempel muffinsformar i flera färger, så att du också kan använda dig av riktigt små detaljer för ett genomgående tema.
Du hittar även söta bordsdekorationer och till exempel stora ljuslyktor som kan passa särskilt bra när kvällen börjar närma sig om festen hålls i trädgården.

Om du inte arrangerar festen utan kommer som gäst kan du hitta både roliga presenter, askar och omslagspapper hos oss. Ett vackert namnhalsband kan vara en bra present, och om du vill bidra till aktiviteter under dopfesten kan vi rekommendera extra starka såpbubblor som roar både barn och vuxna.

Ta dig en titt bland våra produkter och låt dig inspireras! Med enkla medel kan du skapa en både vacker och gullig inramning till dopfesten. Både festen och fotografierna blir oförglömliga minnen.
Läs mer