Hem
Teman Presenter Doppresenter Pojke

Doppresenter Pojke

Du som blivit bjuden på ett barndop och som letar efter doppresenter till en pojke har kommit helt rätt. Hos oss på Partykungen hittar du massor av presenter som passar perfekt till denna viktiga dag. En doppresent till en pojke kan vara något som barnet behöver i början av livet eller en leksak som skänker glädje.

Ett klassiskt dop eller en modern namngivningsceremoni är en viktig högtid och med en väl vald present visar du omtanke och att du tänkt till lite. Förr i tiden var det tradition att ge bort silverskedar eller något annat med ett bestående ekonomiskt värde i doppresent. Det handlade om att man ville bidra till att säkra barnets framtida ekonomi. Sparbössor är en annan traditionell dopgåva som fortfarande fungerar. Idag brukar man annars vilja att doppresenter till en pojke ska vara något som han kan använda och ha glädje av direkt. Det finns egentligen inga regler för vad som är passande att ge bort i samband med ett dop. Det är något som vi har tänkt på när vi tagit in produkter här på Partykungen. Du hittar allt möjligt att välja mellan i denna breda kategori.

En välgjord nalle eller annat gosedjur kan följa pojken genom uppväxten och bli en riktig favorit. Många av oss minns sin första favoritnalle och det är inte ovanligt att de sparas även när de slitits och fått patina efter många år av ömhet och lek. Ett gosedjur kan fungera som en snuttefilt när barnet söker tröst och följa med på glada äventyr oavsett om barnet sitter i en barnvagn, kryper eller går.

Det är inte så konstigt att gosedjur gjorda för att kramas länge har varit populära doppresenter till pojkar. Hos hittar du flera roliga och välgjorda nallar samt andra mysiga gosedjur som sticker ut lite från mängden. Vi har till exempel jättestora gosedjur som väcker uppmärksamhet och som kan fungera som extra kuddar vid behov. Blått är en klassisk färg om det är gosedjur och andra doppresenter till en pojke du är ute efter.

Leksaker som är certifierade för att vara barnsäkra är ett bra alternativ när det är dags att köpa doppresenter till en pojke. Det är genom leken som barnen lär sig och utvecklas. Vi har till exempel set med populära figurer som nästan alla barn älskar att leka med och som även kan bli små prydnader på en hylla.

Presenter med barnets namn är en trevlig och personlig gåva. Det knyter an till att det är just ett dop som du blivit bjuden till och så fort barnet börjar reagera på bokstäver är det till hjälp att ha föremål med det egna namnet. Det blir en doppresent till en pojke som kan vara både rolig och pedagogisk på samma gång. När det gäller doppresenter som passar pojkar har vi även gåvor som hjälper föräldrarna att skapa bestående minnen med hjälp av foton och beskrivningar av speciella ögonblick tillsammans med barnet.

Småbarnsföräldrar behöver nästan alltid kläder till sina snabbväxande barn. Vi har flera snygga och speciella klädesplagg för små barn som kan fungera perfekt om det är doppresenter till en pojke som du är ute efter. Om du vill ge bort en doppresent utöver det vanliga kan du ta en titt på våra roliga maskeradplagg för bebisar. De brukar göra succé som doppresenter till en pojke och är en gåva som garanterat kommer att sparas som minne.

Våra klädesplagg och maskeraddräkter för bebisar är lättskötta och finns i olika storlekar. Många av våra gosedjur kan också tvättas.

Tänk även på att dopkort och vackra presentaskar är en del av helheten när du ger bort en doppresent till pojken. Vi har allt du behöver för att kunna skapa ett fint paket med ett passande innehåll.

Köp doppresenter för pojkar som är roliga att få och roliga att ge bort här hos oss på Partykungen. Hos oss har du mycket att välja mellan och vi levererar din beställning snabbt.
Läs mer