Till toppen
Visa större bild

Draglykta Flerfärgade

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
19 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Klara färger och festliga former ska det vara, till födelsedagsfesten, släktmötet eller barnkalaset! Den här snygga lyktan finns i flera olika trevliga färger och har en avlång, rund form. Lyktorna kan, tack vare den smarta dragfunktionen göras riktigt platta, vilket är uppskattat när du vill ta ner dem och förvara dem kompakt till nästa fest. Komplettera med färgglad dukning, ett glatt humör och trevliga gäster och partajet blir garanterat lyckat!

Draglykta Flerfärgade är en dekorationslykta av papper, som är platt från början men dras ut till att bli avlång. Finns i färgerna rosa, lila, gul, grön, orange och röd.

Det är slumpen som avgör vilken färg du får. OBS! Ej avsedd för levande ljus eller andra ljuskällor.
Säljes styckvis.

Mått: Ø 12cm, L: ca 30cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... vita för 7 månader sedan
    der var kun 1 lampe i kassen
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28098 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle