Till toppen
Visa större bild

Droppkork Rådjur

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du ute efter en riktig kvalitetsdroppkork till dina vinflaskor kommer här en väldetaljerad och fantastisk snygg droppkork i form av ett vackert rådjur. Idealisk för vinfantasten som inte nöjer sig med vilken droppkork som helst. Ge bort den som en läcker souvenir eller som present när du vill ge bort något lite mer exklusivt till vindrickaren.

Droppkork Rådjur är en detaljrik och gedigen droppkork i form av ett rådjur. Den är tillverkad av rostfritt stål och zink samt är försedd med silikonmaterial undertill.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36642 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle