vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Silver

För en exklusiv känsla på kalaset är silver en förutsättning. Hos Partykungen finns mängder av silvriga produkter för att göra det ordentligt fint innan gästerna kommer. Vi har alla möjliga glittrande dekorationer och tillbehör, som förgyller tillvaron och som ger en lyxig känsla i rummet. Förutom dekorationer finns även utklädnader och peruker som fullständigt glimrar i silverfärg.

Vi erbjuder hela ballongkit och diverse bestick och tallrikar som måhända inte är tillverkade i äkta silver men som i alla fall har den oemotståndliga färgen på sig. När någon fyller år kan du sätta silversiffror på tårtan och om det handlar om en "sweet 16"-fest ska naturligtvis en tiara med siffror i silver bäras stolt av den nyblivna 16-åringen.

Andra roliga produkter är discokalsongerna i silver, silverhatten eller peruken med tillhörande skägg som får dig att se gudabenådad ut - rättare sagt som havsguden Zeus. Välj och vraka i Partykungens silvriga sortiment och gör kalaset till en fullständigt sprakande succé med allt möjligt som glittrar.
Läs mer