Till toppen
Visa större bild

Dubbelsidig Blackboard Tavla på Ställ Vit

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En griffeltavla är smart både på jobbet och hemma. Här kan du skriva dagens meny om du har ett café, priserna på kvällens drink om du har en bar eller inköpslistan eller viktiga meddelanden till familjen när du är hemma. När du sedan vill skriva något nytt är det bara att sudda ut det du har skrivit med en blöt trasa och skriva något nytt. Smart, eller hur?

Dubbelsidig Blackboard Tavla på Ställ Vit är två svarta tavlor med vita träramar som sitter ihop och kan ställas på ett bord eller en bänk. Träramen är 32 x 20 cm stor.

Säljs i 3-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... ann kristin för 1 månad sedan
    Varen er ubrukelig da det ikke følger med kritt.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61515 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle