Meny

Egyptisk Kung Lång Maskeraddräkt

399 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa storleksguide

Tillbehör

Egyptisk Spira

149 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28259 eller så laddar ni upp dem manuellt.

Produktbeskrivning

Den elake farao härjar igen! Iförd sina onödigt lyxiga guld- och diamantbeströdda kläder sitter han på sin tron och käkar vindruvor medan det stackars folket får slita och bygga pyramider åt honom. Det är inte sjysst att ha slavar. Inte heller att tvinga dem att jobba tills de stupar, det kan vi nog enas om. Men guldkläder med diamanter är ju aldrig fel! Den här snygga dräkten får dig dessutom att per automatik se helt unbelievable attraktiv ut! 

Egyptisk Kung Lång Maskeraddräkt inkluderar ett linne, ett plagg för axlarna, Ett midjeplagg, ett par armskydd, en hatt samt ett par tofflor med sandalsnörning. Linnet är svart och tillverkat av ett glansigt material. Det är långt och har mycket breda axelband. Axeldelen är lätt stoppad och går som en ring runt halsen och över axlarna. Det är guldfärgat, dekorerat med guldglittrande, svarta och ljusbruna mönster och det stängs baktill med hjälp av kardborre. Midjeplagget är guldfärgat med ett brett midjeband med nedhängande mittparti. Bandet och mittpartit är brunt med guldiga dekorationer och plagget stängs i ryggen med kardborreband. Armskydden är svarta med dekorationsband med guldfärgade paljetter. De är lätt stoppade och dras över armarna vid påklädning. Hatten består av en svart mössa med en röd diamant och en nedhängande, guldfärgad huvudduk. Tofflorna är svarta, mjuka och av en enkel modell, med halkskydd under och långa, guldfärgade band som knyts över vaderna, för att de ska se ut som sandaler.

Storlek: One size (vuxen).
 • Martin
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Riktigt snyggt och bra. Det som drog ned betyget från en 5 till en 4 var att det inte finns någon måttangivelse för midjan. ”Bältet” eller vad man ska kalla den biten runt midjan var lite för tight för mig. Men det löstes dock med ett par snören.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Carlos
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Hatten lite osymmetrisk sydd och snörena till tofflorna var osmidiga.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Tom
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0