England

Vi svenskar älskar verkligen England och London är alltid ett populärt resmål. Vi gillar den engelska dialekten, alla sevärdheter, shoppingen, The Beatles, kungafamiljen, Shakespeare, afternoon tea, fotbollen och även om den engelska maten inte är någon kulinarisk höjdare så smakar ölen bra.

Det går ju inte att åka fram och tillbaka till England hela tiden men det gör inget. Här på Partykungen erbjuder vi nämligen en massa festliga dekorationer så att du kan skapa en engelska stämning hemma hos dig. Bjud in dina vänner på en engelsk afton eller på en maskerad med tema England! Här hittar du till exempel flaggor, blomstergirlanger och kartongfigurer som föreställer Mr Bean och Queen-sångaren Freddie Mercury.

Vi erbjuder också ett stort sortiment av maskeraddräkter som har med England att göra. Du kanske vill klä ut dig till självaste drottningen eller i en uniform och patrullera den brittiska högvakten? Hejar du på England i fotbollssammanhang ska du så klart satsa på supportersmink i rött och vitt.
Läs mer