vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Exklusiva Julklappar

Exklusiva Julklappar

Julen är en av de största helgdagar vi har under året och är förknippat med vila och harmoni. Att köpa julklappar däremot kan skapa ångest för många och är inte världens enklaste. Trots att du känner en person väl och vet vad personen önskar sig betyder det inte att det blir enklare. Ännu svårare är det med en person som du inte känner eller en gammal släkting som du inte träffat på länge. Och, om du planerat att ge bort riktigt lyxiga och exklusiva julklappar till herrskapet så är detta definitivt den rätta kategorin för dig att titta i.

Mormor kanske vill ha ett par lyxiga drinkglas? Pappsen blir nog jätteglad över ett lyxigt förkläde i äkta buffel- eller koskinn. Mamma förtjänar en vacker diamantkaraff och dina barn (som numer är vuxna) kommer bli otroligt glada en lyxig champagnesabel eller en drinkbar från Jerrycan. Om du ändå kan lyxa till det, varför inte göra det till julen 2024?

Hos oss kan du hitta häftiga julklappar som airboard, även kallad hoverboard eller smartbord. Detta är en häftig självbalanserande åkbräda som påminner om en Segway och som styrs genom att luta kroppen. Detta är en perfekt julklapp att ge bort till sina barn. Karaff- och drinkset är ett säkert kort till överklassen (du vet ju hur sådana människor gillar alkohol).

Eller varför inte köpa ett Stigas bordshockeyspel Play off. Detta är ett tidlöst bordshockey spel som alla har växtupp med att spela i Sverige. Styr spelarna genom att dra och vrida på spakarna vid kortsidan av spelplanen. För varje mål du gör flyttar du målmarkören framåt och försten till max antal poäng har vunnit.

Hos Partykungen kan du hitta den perfekta julklappen till den rätta personen! Det blir dessutom en exklusiv julklapp. Hos oss kan du hitta de mest lyxiga julklapparna till dina vänner och familj som de inte visste att de behövde, men som gör deras liv desto roligare! Till exempel en minikyl, kristallglas, köksförkläden i buffel- och koskinn, eller kanske en champagnehink med askställ. Partykungen har exklusiva julklappar för både för barn och vuxna, till dem som redan har allt, och till dem som inte har allt.

Köp dina lyxiga och exklusiva julklappar online hos Partykungen. Vi har ett stort utbud av roliga, klassiska, lyxiga och exklusiva julklappar till henne, honom, till barnen, till mormor och till morfar online till bästa pris! Välkommen!
Läs mer