vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Smink Eye- & Lipliner

Eye- & Lipliner

Med hjälp av eyeliners och lipliners i olika färger, nyanser och effekter kan man komma väldigt långt. Är du bjuden på maskerad och kanske vill sminka dig som en läskig zombie eller fixa till den där rätta monster-looken till halloweenpartyt eller temafesten? Hos oss på Partykungen finner du allt du behöver för att lyfta din festliga makeup till nya höjder. Vi har ett brett utbud av eyeliners och lipliners som garanterat kommer att göra din sminkning till en succé och som passar bra för både vuxna och barn.

Självklart kan du med fördel även använda din lipliner och eyeliner när du sminkar dig till vardags. Tänk på att det alltid är bra att ha flera olika färger att välja bland för att kunna få fram just det resultat du önskar. Våga experimentera med sminkpennor och prova dig fram för att skapa en riktigt magisk party-look. Ta en titt bland våra produkter och beställ din eyeliner online här på Partykungen.

Att markera och lyfta fram dina ögon är ett måste när du lägger en makeup, oavsett vilket tillfälle det är du sminkar dig för. Detta gör du enklast genom att använda dig av en bra eyeliner. Hos oss finner du enkelt alla de färger du söker eller varför inte testa en självlysande eyeliner som får dina ögon att lysa en hel kväll?

Med hjälp av en eyeliner kan du markera och måla dina ögon så att du garanterat blir kvällens mest förtjusande partypingla – eller kanske festens allra läskigaste monster? Välj själv, vi har allt du behöver för att lyckas med din fest-makeup.

En annan favorit som är lite av ett ”måste” för en lyckad makeup är en bra lipliner som förstärker och framhäver dina läppar. Prova till exempel en djupröd lipliner med matchande läppstift och dina läppar kommer med ens se sådär härligt inbjudande ut som på en tjusig filmstjärna i Hollywood. Vi har ett bra utbud av lipliners i många olika nyanser och du kommer inte bli besviken när du ser vilket läckert och snyggt resultat de ger.

Du kan självklart också använda lipliner för en mer skrämmande look, till exempel genom att måla dina läppar blodröda eller för att måla läskiga sår eller ärr. Våra lipliners fungerar bra att använda även i ansiktet eller på andra delar av kroppen och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Hos oss beställer du enkelt din lipliner och andra sminkprodukter online så att du kan ägna dig åt att göra test-makeuper där hemma i god tid före festen.

Om du har svårt att hitta inspiration eller behöver goda råd och tips på hur du bäst får till den sminkning du önskar, kan vi tipsa om att det finns många videor på Youtube som kan vara till din hjälp. Där kan du hitta exempel på allt från hur du sminkar dig till zombie, monster eller varför inte en Jack Sparrow- eller Batman-inspirerad look för kvällen? Självklart hittar du också många bra tips på hur du får till en riktigt lyxig gala-makeup som passar perfekt för partyprinsessan!

Var inte rädd för att ta ut svängarna när du sminkar dig för ett speciellt tillfälle, se det istället som en möjlighet för dig att få vara riktigt färgsprakande och iögonenfallande för en kväll. Att experimentera och skapa en ny spännande look är något som är både kreativt och roligt, så passa på att ha kul när du sminkar dig inför festen. Se också till att ha en extra eyeliner och lipliner till hands om du skulle vilja bättra på eller förstärka din makeup under kvällens gång.
Läs mer