Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Rosa > Färgkanon UV-Rosa
Visa större bild

Färgkanon UV-Rosa

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Att addera lite färg till festen är alltid kul och får tillställningen att bli lite mer upplivad, men genom att skjuta iväg färger så tar man steget längre och skapar en fest som man sent kommer glömma. Lika dekorativt som det är roligt så skjuter denna kanon iväg en UV-färg som sedan kommer regna över gästerna.

Färgkanon UV-Rosa passar perfekt på färgfester och karnevaler, men även på en blacklight fest. Kanonen skjuter iväg rosa UV-färg som är lika vacker när den skjuts ut som när den regnar ner och slutligen landar på alla gästerna.

Storlek: 40 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen41980 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle