vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Fejk sår

Sätt på dig ett färskt och varigt fake-sår så får du garanterat uppmärksamhet på nästa fest. Som man sår får man ligga heter det ju! Skämt å sido så är det kanske bäst att bara använda fakesår från oss på Partykungen vid väldigt speciella tillfällen. Många av dem är nämligen så naturtrogna att det finns risk för att någon ringer ambulansen när de ser dig. Här hos oss hittar du också allt du behöver för att göra egna sår, utan att ta hjälp av ett vasst föremål. Du kommer faktiskt väldigt långt med latex! Särskilt om du vill få det att se ut som att huden håller på att lossna.

Om du ska på en fest med ett lite skrämmande tema behöver du inte ta i för kung och fosterland för att uppnå en dramatisk effekt. Less är faktiskt more när det gäller skräck, och ett enkelt sår är allt som behövs. Du kan kombinera ett sår med en maskeradutstyrsel som inte har med skräck att göra så att det uppstår en cool kontrast. Tänk dig en jultomte med ena armen bar och täckt av sår. Eller en vit brudklänning i kombination med sår och kanske lite blodstänk. Då har du inte bara klätt ut dig utan sått ett frö till en historia. Vad är det som hänt dig egentligen? Många kommer att vara nyfikna på det. Det är så många tänker som tar pris för bästa kostym på en maskeradfest.

Snygga fake-sår på halloween – Halloween är en högtid som blir allt mer populär i Sverige. Vi på Partykungen ser tydligt att intresset växer för varje år som går. Vi ser själva alltid fram emot halloween med samma skräckblandade förtjusning. Har du börjat fundera på vad du själv ska klä ut dig till på nästa halloween? Se till så att ett par naturtrogna sår finns till hands så är du redo för vad som helst under denna speciella afton. Vi har även alla prylarna för dig som vill åstadkomma något riktigt extremt till halloween. Kanske ett rått benbrott eller en skruv rakt genom pannbenet? Under halloween är det tillåtet att ta ut svängarna lite extra!

Gå inte över ån efter blod – Det är inte bara sår som är party här hos oss utan vi har även litervis med blod av olika sorter. Blodsmink är ett mycket enkelt men samtidigt väldigt effektfullt sätt att få till den rätta skräck-looken. Du kan även sminka och fixa till lite mer avancerade skador med hjälp av våra många produkter i den här kategorin. Vi har till exempel blod som ser ut som det börjat koagulera.

Vi på Partykungen är helt emot att du åsamkar dig egna sår för att spexa till det inför festen. Köp sår online av oss istället, de lämnar inga ärr efter sig och inte gör de ont heller! Alla våra produkter är dessutom enkla att både applicera och tvätta bort. Beställer du sår online från oss på Partykungen så slipper du dessutom djupa sår i plånboken. Vi är riktigt billiga.
Läs mer