Visa större bild

Brain Matter Woochie Latexsår

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

En sårad soldat, dregglande zombie eller likätande gast - det spelar ingen roll för en hjärna som sticker ut genom pannbenet är lika krypande obehaglig vilket skräckväsen du än väljer! Chockera alla på festen (och kanske till och med dig själv) genom att bära den här tuffa sårprotesen! Genom att limma den på huden och tillsätta låtsasblod blir den ruskigt verklighetstrogen!

Brain Matter Woochie Latexsår inkluderar en sårprotes i latex, som ger illusionen av en utstickande hjärna. Observera att hudlim behöver köpas till för att protesen ska fästa. För ett verklighetstroget resultat krävs även filmblod (för rinnande/stänkt effekt) och/eller blod i gelform (för koagulerad effekt).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Mikaela för 5 år sedan
    Skitbra, dock lite för stor för mitt huvud, sen under kvällen blev det rätt varmt därunder så man kände typ hur svetten åkte omkring där inne
    3 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27668 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle