brain-matter-woochie-latexkit-1

Brain Matter Woochie Latexsår

99 kr

Välj variant:

 • Mikaela
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Skitbra, dock lite för stor för mitt huvud, sen under kvällen blev det rätt varmt därunder så man kände typ hur svetten åkte omkring där inne
  4 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Cecilie Boman
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

En sårad soldat, dregglande zombie eller likätande gast - det spelar ingen roll för en hjärna som sticker ut genom pannbenet är lika krypande obehaglig vilket skräckväsen du än väljer! Chockera alla på festen (och kanske till och med dig själv) genom att bära den här tuffa sårprotesen! Genom att limma den på huden och tillsätta låtsasblod blir den ruskigt verklighetstrogen!

Brain Matter Woochie Latexsår inkluderar en sårprotes i latex, som ger illusionen av en utstickande hjärna. Observera att hudlim behöver köpas till för att protesen ska fästa. För ett verklighetstroget resultat krävs även filmblod (för rinnande/stänkt effekt) och/eller blod i gelform (för koagulerad effekt).