Hem
Maskerad Smink Latexsmink

Latexsmink

Inget är så användbart som latexsmink när du vill göra exempelvis läskiga sår till maskeraden eller halloween. För alla vet ju att en vampyr måste ha rinnande blod från munnen, ett spöke måste ha ett sår och en sårad soldat måste ha en skottskada. Smink av latex kan verkligen få resultatet att se verkligt ut och dessutom till ett lågt pris om du beställer från Partykungen. För du ska ju ha råd med snacks också eller hur?

Latexsmink finns i olika varianter och utföranden. Det mest vanligaste är flytande latexsmink på flaska eller dunk beroende på hur mycket du gör av med. Har du inte använt latexsmink förut kan det vara en bra idé att beställa hem en lite större förpackning och träna innan du ska ikläda dig rollen som vampyrella eller något annat läskigt. Glöm bara inte att tvätta av sminket innan du går ner i tvättstugan eller åker och köper mjölk i affären. Flera av produkterna går enkelt bort med tvål och vatten. Självklart står det på flaskan hur du avlägsnar ditt latexsmink så att du inte behöver dyka upp på jobbet som en zombie.

Vi vet inte men kanske har du någon gång tänkt tanken hur det skulle kännas att vara en groda? När hyn fylls av vårtliknande upphöjningar och intar en grönbrundassig nyans? Om du vill veta har vi de rätta produkterna. Latexsmink finns nämligen i flera färger som du drar bort från huden efter användning. Föredrar du något sötare än en groda passar dessa färgade burkar med latexsmink också bra om du vill måla ansiktet till exempelvis en fjäril, giraff eller lejon. När materialet har torkat smetar det inte av sig som andra ansiktsfärger kan göra och du kan lugnt chilla i soffan efter en lång dag på savannen. Dock kan otorkad färg vara ruskigt svårt att få bort från tyger och möbler. Så tills du har torkat får du sitta rätt upp och ner.

Imponera på dina polare på nästa halloween eller temafest genom en riktigt bra sminkning. Men hur gör du om du vill skapa ett sår med latexsmink? Partykungen står till tjänst med instruktioner om hur du bygger ett riktigt köttigt sår med latexsmink. Vi har färdiga kit med både färg, pensel och sminksvamp, allt du behöver alltså. Börja med att dutta fast toalettpapper på huden där såret ska vara med hjälp av ett lager latex. Låt det torka. Dutta på ännu mer latexsmink, gärna lite brunfärgad i en nyans mörkare än din hudton. Här ska det inte vara en perfekt yta, du vill ju skapa skrovlighet eller hur? Grabba tag i närmsta pincett och dra upp hål i latexen. Fyll hålen med mörkröd latex eller annan ansiktsfärg som du gärna blandar med lite brun eller svart färg för att få till den härliga känslan av en torkad sårskorpa. Färdigt! Gör looken komplett genom att matcha med en passande maskeraddräkt, peruk och andra attribut beroende på din karaktär. Kolla igenom övriga kategorier och få hem i brevlådan snabbt som vinden.
Läs mer